Pluspunt

Hart voor Zandvoort

Skyline van Zandvoort

Kampen

Kinderkamp 2017

Ook dit jaar wordt er weer een kinderkamp georganiseerd. Deze vakantieweek is voor kinderen die, om welke reden dan ook, niet op vakantie kunnen of gezinssituaties waarin een kind het nodig heeft er een weekje tussenuit te gaan.(leeftijd 6 t/m 12 jaar) Tijdens deze vakantie gaat het om plezier hebben, contact met leeftijdsgenootjes en spannende dingen beleven, kortom: echt vakantie!

Komt uw kind in aanmerking om hieraan deel te nemen, dan is hij/zij van harte welkom om mee te gaan met deze kindervakantieweek van

28 augustus tot en met 1 september. 

Zeker 20 kinderen en 5 begeleiders gaan met de bus naar Vierhouten. 

Tijdens deze week zullen er diverse activiteiten plaatsvinden die nog even geheim blijven. Het zal een onvergetelijke week worden!

U kunt uw kind opgeven bij Rens Wit

 of bel 0637168976 en ontvang de uitnodiging.

Tienerkamp 2017

Yes! Dit jaar gaan we weer op tienerkamp naar Duinrell. Heb jij zin om mee te gaan?

Dit is niet zomaar een kamp. Het tienerkamp wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en is vanuit Pluspunt georganiseerd voor tieners die zelf niet of nauwelijks op vakantie gaan of voor tieners waarvoor het goed is even lekker een weekend ertussenuit te kunnen. 

We gaan van

vrijdag 20 tot zondag 21 oktober

naar 

het DuinHostel in Duinrell.

Er kunnen 20 tieners mee op kamp onder begeleiding van 5 begeleiders. Meld je aan bij jongerenwerker Floortje via dit inschrijfformulier of e-mail   of bel 06-36300809. 


Kerstkaart 2017

Lees verder

Leuk om te lezen en te bekijken!

Lees verder

De nieuwe brochure is uit!

Lees verder

Expositie

Lees verder