Pluspunt

Hart voor Zandvoort

Skyline van Zandvoort

Mantelzorg

Samenwerking Tandem en Pluspunt: goed nieuws voor mantelzorgers!

Bent u mantelzorger? Mantelzorgers zorgen voor een familielid of bekende met een lichamelijke of psychische ziekte. Zij doen dat voor langere tijd en krijgen daar niet voor betaald. Ook kinderen en jongeren kunnen mantelzorger zijn. De zorg die u als mantelzorger geeft lijkt misschien vanzelfsprekend, maar is ook belangrijk en waardevol. Speciaal voor mantelzorgers zijn er allerlei vormen van ondersteuning. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan algemene voorlichting en advies, emotionele ondersteuning, contact met lotgenoten, persoonlijke begeleiding en hulp bij het uitzoeken van praktische zaken en regelingen. Tandem is de regionale organisatie waar u terecht kunt als u hulp of advies nodig heeft.

Speciaal voor Zandvoortse mantelzorgers is de ondersteuning sinds 1 januari ook plaatselijk beschikbaar. Tandem en Pluspunt hebben de handen ineen geslagen en besloten tot een nauwere samenwerking. Goed nieuws voor u als mantelzorger, want samen zorgen Tandem en Pluspunt voor een optimale ondersteuning van mantelzorgers. 

Als lokale mantelzorgconsulent zal Astrid Zoetmulder uw vraagbaak en aanspreekpunt zijn. Zij is bereikbaar bij Pluspunt, Flemingstraat 55 te Zandvoort. Tel 023-5719393 of e-mail

Samen zorgen, daar staan wij voor.

 

Kerstkaart 2017

Lees verder

Leuk om te lezen en te bekijken!

Lees verder

De nieuwe brochure is uit!

Lees verder

Expositie

Lees verder