Pluspunt

Hart voor Zandvoort

Skyline van Zandvoort

Expositie                                               

De nieuwe expositie bij Pluspunt is van de schilderclub van OOK Samen. Deze activiteit is enkele maanden geleden gestart en vanaf de eerste dag een groot succes! Elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur komen de deelnemers samen om te schilderen. Zij leren van elkaar, inspireren elkaar en exposeren nu dus ook met elkaar. Bijgestaan door docente Anneke Koper-Kat ontstaan de mooiste creaties; voor deze expositie is er gekozen voor de “Dikke Dames” die, met hun levendige kleuren, de ontvangstruimte van tot aan de kerstdagen gaan Pluspunt opfleuren!

“De schilderclub vind ik geweldig initiatief; het brengt me op ideeën en geeft me een stukje gezelligheid” zegt een van de deelneemsters tevreden.
Wilt u ook een keer meedoen? Dat kan!

Voor aanmelden en meer informatie kunt u terecht bij Jolanda Meier
tel.023-5740330 of via mail.


                                                           

Bij Pluspunt is er regelmatig nieuwe amateurkunst te bewonderen. Pluspunt biedt een toegankelijke expositieruimte; het wil een laagdrempelig podium voor aankomend talent zijn. Met name kunstenaars die nog niet zijn opgenomen in het gangbare kunstcircuit worden uitgenodigd om bij Pluspunt een tentoonstelling te realiseren. Zij krijgen de vrijheid te experimenteren met de ruimte die letterlijk en figuurlijk wordt aangeboden. Het streven is om een gevarieerd programma samen te stellen, waarin diverse disciplines aan bod komen. Wanneer u interesse heeft om bij ons te komen exposeren, neem dan contact op met Yolande Gooszen.

(023-5740330).

Kerstkaart 2017

Lees verder

Leuk om te lezen en te bekijken!

Lees verder

De nieuwe brochure is uit!

Lees verder

Expositie

Lees verder